Saraiva+Associados

Scroll top

11.10.2018

Blending with the surrounding landscape.

In a privileged location and entirely oriented toward the Tagus Estuary, the new residential complex Dafundo has 4 floors above ground and will consist of 12 apartments with types ranging from the T1 to type T4.

One volume adapted to the natural morphology of the terrain is formally proposed, arranged in a horizontal line with a reduced scale. The relationship with the surroundings is reflected in the elevation, endowed with wide glass panels, enhancing the large interiors that, in turn and inversely, blend with the surrounding landscape. The architectural programme reflects an integrated image of purity and functionality, focusing on creating dwellings of excellence, with green terraces and private swimming pools.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this website you agree to our use of cookies. For more information see our privacy policy.

×