Saraiva+Associados

Scroll top
Information

Introduction

The Savile office building consists of a strongly expressed volume, solidly established in the urban fabric of Bogotá. The exterior skin takes advantage of the play between opacities, transparencies, shadows and reflections. The shape is expressed in a materiality that aspires to nobility, alongside the comfort and efficiency demanded by the best technical and environmental quality standards. It was our goal to ensure a pleasant and responsive work environment. The materials were carefully chosen in order to minimise the impact of the volume in the space, achieving this through its successful integration into the surrounding tropical landscape.

Details

  • Location Bogotá, Colombia
  • Sector Workplaces
  • Year 2016
  • Area 4.900 sqm
  • Client Construtora Bambú
  • Stage Built

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this website you agree to our use of cookies. For more information see our privacy policy.

×