Saraiva+Associados

Scroll top
Information

Introduction

Located at Cais do Sodré, the architecture and interior design of the Segundo Muelle restaurant incorporate the South American spirit of the group’s other restaurants with the image and style of Lisbon. To this end, a concept was developed related to the sea and the elements and emotions it inspires. This led to the project’s element of greatest visual impact being set directly in the restaurant’s central space: a set of suspended ropes running across the ceiling from the front wall and featuring at their end points the lighting system that serves the façade. The dining area is strategically set in relation to the windows overlooking the street, taking advantage of the natural lighting and the lively exterior. The interior was also designed according to a soft colour scheme related to the concept, creating a relaxed and welcoming dining environment.

Details

  • Location Lisbon, Portugal
  • Sector Retail and Logistics
  • Year 2016
  • Area 215 sqm
  • Client Segundo Muelle Restaurants
  • Stage Built

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this website you agree to our use of cookies. For more information see our privacy policy.

×