Saraiva+Associados

Scroll top

11.01.2019

Contemporary features as part of a comprehensive refurbishment

Campo Pequeno Residence is a conversion of a non-residential complex, creating a landmark in Lisbon’s urban regeneration. Maintaining the former volume, the project included the restoration of the façades and the alteration of the layout, with the creation of bright spaces which achieve an ideal balance between spatial and functional aesthetics.  The intersection of two parallelepiped buildings with altimetric differences produces 23 units which, equipped with the most modern amenities, offer a luxury lifestyle.  On the exterior of the building, which features a rhythmic façade, the design of the vertical panels stands out, interspersed with openings and terraces, creating an extensive system of uninterrupted views.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this website you agree to our use of cookies. For more information see our privacy policy.

×