Saraiva+Associados

Scroll top
Information

Introduction

The location of the project is unique, embraced in the north by the Douro River and in the south by a dense green area. We wanted to make the most of the views of Porto and the Douro and, at the same time, incorporate Nature and the atmosphere of the place into the built - visual, olfactory, tactile experiences.

We knew what we wanted: to include all these experiences in the definition of HOUSING; the creation of a dwelling that stimulates the senses of its occupant.

Details

  • Location Vila Nova de Gaia, Portugal
  • Sector Residential
  • Year 2020
  • Area 30.530 sqm
  • Client PROMIRIS and Thomas & Piron
  • Stage Competition 1st place

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this website you agree to our use of cookies. For more information see our privacy policy.

×